Clean Air Technology

Airtechnic Solutions BV ontwerpt, levert en onderhoudt op een pragmatische wijze  luchttechnische installaties, zoals filterinstallaties, cycloonsystemen  en filterapparatuur. Deze installaties hebben als doel om uw stofprobleem (emissie) te verhelpen. Om tot dit ontwerp of optimalisatie te komen, fungeert Airtechnic als uw hoofdaannemer.

Productgroepen

Cycloontechnologie

Cyclonen zijn de werkpaarden van de ontstoffingstechniek. Breed inzetbaar, robuust, duurzaam en onderhoudsarm. Als één van de weinigen in de industrie is Airtechnic zelf in staat om cyclonen te ontwerpen die 100% geschikt zijn voor uw specifieke toepassing.

Stofafzuiginstallaties

Het verwijderen van stof, gas of damp uit een luchtstroom vereist specialistische kennis en ervaring om een filtersysteem te kunnen ontwerpen. Op basis van uw specifieke behoefte creëren wij een maatwerkoplossing voor het reinigen van uw proceslucht.

Filterapparatuur

Wij leveren persluchtgereinigde patronen en slangen puntfilters welke worden gemonteerd op silo’s, elevatoren, kettingtransporteurs of bandtransporteurs.

 

 

Service

Om uw continuïteit in uw proces te garanderen ontzorgen wij de klant met gedegen (preventief) onderhoud.

 

 

Expertise

Onze ervaren engineers trekken proactief met u op en weten uw wensen te vertalen in werkende oplossingen. Wij bedenken en bouwen robuuste luchttechnische installaties  waar u honderd procent op kunt vertrouwen. Alle expertise heeft Airtechnic in huis om uw project in goede banen te leiden. Dus niet alleen voor een enkel onderdeel, maar ook voor een totaal turnkeyproject inclusief projectmanagement is Airtechnic de partner die u ontzorgt.

Uw veiligheid

Daar waar u producten of goederen verwerkt, waarbij stof of gas vrijkomt, dienen uw werknemers goed beschermd te zijn, zonder dat dat ten koste gaat van de productiviteit.

Kijkend naar u eisen en wensen ontwerpen we voor u een werkplek die daar bij aansluit. Meer te weten komen over schoon produceren? Neem contact op met onze experts.