Nieuws

Airtechnic Solutions BV ontwerpt, levert en onderhoudt op een pragmatische wijze  luchttechnische installaties  voor uiteenlopende industrieen. Deze installaties hebben als doel om uw stofprobleem (emissie) te verhelpen of om uw productmedium efficient te transporteren. Om tot dit ontwerp of optimalisatie te komen, fungeert Airtechnic als hoofdaannemer. 

Introductie modulair filter programma – De kracht van de eenvoud

Airtechnic Solutions introduceert het modulaire MIX filterprogramma. Op basis van de ronde filterbehuizing is Airtechnic door het eenvoudige uitbreidingsprogramma in staat iedere filterbehuizing te voorzien van diverse toebehoren. Via deze configuratiemogelijkheid biedt Airtechnic prijsgunstige standaardoplossingen voor diverse applicaties, te weten als:

  • Recipient- of ontvangstfilter bij pneumatisch transport systemen (over- of onderdruk)
  • Silofilter – ontluchting op bunkers/silo’s
  • Compacte stand alone filter bij kleine ontstoffingsinstallaties
  • Na-filterreiniging achter een ontvangstcycloon

Op basis van de gewenste toepassing wordt er een selectie gemaakt uit het uitbreidingspakket dat bestaat uit diverse cycloonafscheiders, ventilatoren,  trechters voor stofopvangbak of naar de roterende sluis, big bag ophanging en zakkenstortunits.

De MIX filter zelf is leverbaar met filterpatronen of filterslangen en voorzien van automatische persluchtreinigingssysteem op basis van delta p en/of tijd, RVS304 behuizing, ATEX, voedingsmiddelen geschikt  en eenvoudig toegang voor inspectie en onderhoud.
Meer info

Toetreding Rob Smulders

Rob Smulders is als mede-eigenaar toegetreden tot het directieteam van Airtechnic Solutions en is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten. Rob was hiervoor 12 jaar werkzaam bij VDL Industrial Products en is dus zeker geen onbekende in de stortgoed-branche.

Airtechnic Solutions BV ontwerpt, engineert en levert luchttechnische installaties en componenten, welke zijn onderverdeeld in de volgende specialisaties:

– pneumatisch transportsystemen; dense- & dilute fase
– stofreductie-systemen; (multi) cyclonen & stoffilter installaties
– procesbeheersing en procesverbetering
– zeven en classificeren van poeders

Sluit Menu