Stoffilter installaties

Airtechnic Solutions BV ontwerpt, vervaardigt en onderhoudt klantspecifieke industriële stoffilter installaties. Deze stoffilter installaties hebben als doel om uw stofprobleem (emissie) te beperken tot onder de wettelijke norm.

Het verwijderen van stof, gas of damp uit een luchtstroom vereist specialistische kennis en ervaring om een filtersysteem te kunnen ontwerpen. Op basis van uw specifieke behoefte creëren wij een maatwerkoplossing voor het reinigen van uw proceslucht.

Stofafzuiging installaties industrie

Specialist
Het verwijderen van stof, gas of damp uit een luchtstroom vereist specialistische kennis en ervaring om een filtersysteem te kunnen ontwerpen. Op basis van uw specifieke behoefte creëren wij een maatwerkoplossing voor het reinigen van uw proceslucht.

Advies
Bovendien adviseren we u ook over onderwerpen als energiebesparing, veiligheid, brand- en explosieveiligheid, arbeidsomstandigheden en gebruiksgemak.

Een speciaal aandachtsgebied vormt explosie- en brandbeveiliging. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van luchtbehandeling en ontstoffing zijn wij in staat om ook hier in de juiste oplossing te voorzien.

Stofemissie
Op basis van de specifieke kenmerken van het proces en uw vereisten, ontwerpen en bouwen wij complete, klant-specifieke systemen, inclusief luchtvoorziening en procesbesturing om lucht zodanig te conditioneren dat deze optimaal kan worden ingezet in uw productieproces.

Eigen ontwerp
Airtechnic Solutions levert een breed pakket aan ontstoffingsfilters.
Alle filters kenmerken zich door hun robuustheid, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en lange levensduur van de filterelementen.

Complete ontzorging
Daarbij neemt Airtechnic Solutions het hele traject van advies en ontwerp tot en met de oplevering van de complete installatie op zich.

Centraal stofzuigsystemen

Krachtig systeem
Voor een schone werkomgeving en een stofvrij produktieproces is een robuust en betrouwbaar systeem nodig om stof te verwijderen. Een Centraal Stofzuigsysteem van Airtechnic Solutions is hiervoor de beste oplossing. Een gelijkmatig sterke zuigkracht op ieder afzuigpunt wordt door een krachtige exhauster gewaarborgd. Het stof wordt afgescheiden door middel van een vacuümfilter of een (multi)-cycloon technologie.

Eigenschappen
Onze centraal stofzuigsystemen hebben de volgende eigenschappen:

– hoge afscheidingsgraad;
– kan alle soorten stof verwerken, zelfs stof met geringe dichtheid, hoge vochtigheid of kleverig stof;
– energiezuinig door automatische regeling;
– veilig en betrouwbaar;
– lage onderhoudskosten.

Veilig
Daar waar u producten of goederen verwerkt, waarbij stof of gas vrijkomt, dienen uw werknemers goed beschermd te zijn, zonder dat dat ten koste gaat van de productiviteit.

Uw proces centraal
Kijkend naar u eisen en wensen ontwerpen we voor u een werkplek die daar bij aansluit.

stoffilter installatie

Stoffilter installaties I stofreductie oplossingen

Ontwerp, leveren en onderhouden  van klantspecifieke industriële stoffilter installaties voor uiteenlopende industrieën.

Stoffilter apparatuur

Stoffilter onderdelen & stoffilter apparatuur

Airtechnic levert onderdelen voor uw stoffilterkast en stoffilter apparatuur, zoals centrifugaal ventilatoren,  leidingwerk, roterende sluizen en cyclonen.

stoffilter inspectie

Stoffilter inspecties & stoffilter onderhoud

Industriële eindgebruikers compleet ontzorgen  door periodiek stoffilterinstallatie-onderhoud