Stoffilter installaties

Airtechnic Solutions BV ontwerpt, vervaardigt en onderhoudt klantspecifieke industriële stoffilter installaties. Deze stoffilter installaties hebben als doel om uw stofprobleem (emissie) te beperken tot onder de wettelijke norm.

Het verwijderen van stof, gas of damp uit een luchtstroom vereist specialistische kennis en ervaring om een filtersysteem te kunnen ontwerpen. Op basis van uw specifieke behoefte creëren wij een maatwerkoplossing voor het reinigen van uw proceslucht.

stoffilter installatie

Stoffilter installaties I stofreductie oplossingen

Ontwerp, leveren en onderhouden  van klantspecifieke industriële stoffilter installaties voor uiteenlopende industrieën.

Stoffilter apparatuur

Stoffilter onderdelen & stoffilter apparatuur

Airtechnic levert onderdelen voor uw stoffilterkast en stoffilter apparatuur, zoals centrifugaal ventilatoren,  leidingwerk, roterende sluizen en cyclonen.

stoffilter inspectie

Stoffilter inspecties & stoffilter onderhoud

Industriële eindgebruikers compleet ontzorgen  door periodiek stoffilterinstallatie-onderhoud

Stoffilter installatie atex
Stofafzuiging atex
RVS stoffilter
stofzuiginstallatie atex
stoffilter installatie
industrie ventilator stofafzuiging
stoffilterkast installatie

Stofafzuiging installaties industrie

Specialist
Het verwijderen van stof, gas of damp uit een luchtstroom vereist specialistische kennis en ervaring om een filtersysteem te kunnen ontwerpen. Op basis van uw specifieke behoefte creëren wij een maatwerkoplossing voor het reinigen van uw proceslucht.

Advies
Bovendien adviseren we u ook over onderwerpen als energiebesparing, veiligheid, brand- en explosieveiligheid, arbeidsomstandigheden en gebruiksgemak.

Een speciaal aandachtsgebied vormt explosie- en brandbeveiliging. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van luchtbehandeling en ontstoffing zijn wij in staat om ook hier in de juiste oplossing te voorzien.

Stofemissie
Op basis van de specifieke kenmerken van het proces en uw vereisten, ontwerpen en bouwen wij complete, klant-specifieke systemen, inclusief luchtvoorziening en procesbesturing om lucht zodanig te conditioneren dat deze optimaal kan worden ingezet in uw productieproces.

Eigen ontwerp
Airtechnic Solutions levert een breed pakket aan ontstoffingsfilters.
Alle filters kenmerken zich door hun robuustheid, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en lange levensduur van de filterelementen.

Complete ontzorging
Daarbij neemt Airtechnic Solutions het hele traject van advies en ontwerp tot en met de oplevering van de complete installatie op zich.

Pneumatic conveying

Puntfilters voor silo’s
Wij leveren persluchtgereinigde ronde patronen en slange stoffilters  voor een grote variëteit aan toepassingen zoals filters, ontvangst filters bij bunkers of pneumatisch transporttoepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Spotfilters voor mechanisch transport
Tevens leveren wij persluchtgereinigde stoffilters  voor verticaal en horizontaal transporteurs, zoals bijvoorbeeld redlers, elevatortransporteurs, bandtransporteurs of bunkers in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.