Partners

Airtechnic Solutions BV ontwerpt en realiseert op een pragmatische wijze  (lucht) technische installaties  voor uiteenlopende industrieën. In samenwerking met onderstaande bedrijven en organisaties ontzorgen/ voorzien wij ons klanten.

MIX Italy

Airtechnic Solutions is de exclusieve vertegenwoordiger voor MIX s.r.l. in Nederland. MIX, uit het Noord-Italiaanse Cavezzo, is als sinds 1990 een wereldwijd opererende producent van mengers en componenten voor de procesindustrie.

Airtechnic Solutions adviseert u bij de keuze van de juiste componenten voor uw toepassing en ondersteunt u bij het onderhoud van uw installatie. Daartoe houden we lokaal voorraad aan van de meest gangbare reserve-onderdelen.

https://www.mixsrl.it/en

Download algemene MIX brochure

Continental Industrie

Airtechnic Solutions is de trotse vertegenwoordiging van de firma Continental Industrie.

Continental Industrie blowers leveren op zeer efficiënte wijze olievrije, droge en pulsvrije lucht of gas vanaf 100 tot 70.000 m³ per uur met drukken tot 1,2 bar g en vacuüm tot -0,6 bar g. De toepassingen lopen uiteen van beluchting van waterzuiveringsbassins, pneumatisch transport, luchtmessen, verbrandingslucht, ontwatering van textiel en tapijt, biogas tot centraal stofzuigsystemen en nog veel meer.

http://www.continental-industrie.com/en